Események

Madarak és fák napja - akadályverseny

„Madarak és fák napja” - akadályverseny


2012. április 21-én egy egész napos akadályversennyel ünnepeltük a madarak és fák napját.

A feladatokat a gyerekeknek a város egy-egy pontján felállított állomáson kellett végrehajtaniuk. A felsős és az alsós osztályok eltérő útvonalon versenyeztek egymással a diákönkormányzat által biztosított jutalmakért. Az alsós feladatok között szerepelt: öltöztetés, képkirakó, fejtörők, ügyességi feladatok, népdalgyűjtés és éneklés, míg a felsős állomások között megtalálható volt: természetismereti totó, lajhármászás, verskiegészítés, képfelismerés és képkirakó és más a madarak és fák napjával kapcsolatos feladat. A gyerekek egy kellemes napot tölthettek egymással kint a szabadban. Képek a galáriában.

Eredmények:

Alsósok:

2. évfolyam:

1. 2.c
2. 2.a
3. 2.b

3. évfolyam:

1. 3.a
2. 3.b
3. 3.c

4. évfolyam:

1. 4.b
2. 4.a
3. 4.c

Felsősök:


5. évfolyam:

1. 5.b
2. 5.d
3. 5.a és 5.c

6. évfolyam:

1. 6.c
2. 6.a
3. 6.b

7. évfolyam:

1. 7.b és 7.c
3. 7.a

8. évfolyam:

1. 8.a és 8.b
3. 8.c

Események

Sikeres elsősegély vizsga

Iskolánk 8. osztályos tanulói közül többen sikeresen vizsgáztak elsősegélynyújtásból a Magyar Vöröskeresztnél. Gratulálunk nekik és a felkészítő tanáruknak, Halákné Kovács Elzának!

Október 6-i megemlékezés

Október 6-án az iskola aulájában a 6. B osztályos tanulók megható műsorral idézték fel történelmünk egyik legszomorúbb napját.

 Képek és részletek a galériában.

Továbbtanulási beszámoló

Iskolánkban pályaválasztási szülői értekezletet tartottunk a nyolcadik évfolyamon tanuló diákok és szüleik részére 2016.10.24-én. A beszámoló, a középiskolák nyílt napjaival elérhető pdf formátumban.

A Beszámoló megnyitása.

Bozsik Intézményi Program

A 2016/2017-es tanév 1. Bozsik Intézményi fordulóját tartottuk Kerekegyházán. 

Képek és részletek a galériában.

Biciklitúrán a 3.d

Az "Európai Mobilitás Hét" iskolai rendezvény keretein belül a 3.d osztálya biciklitútán vett részt.

Képek és részletek a galériában.

Képzési lehetőség

Tanuljon idegen nyelvet és számítástechnikát ingyen, közben szerezzen egy szakképesítést is a Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményeiben!

 Részletek megtalálhatók az alábbi linkeken:

informatikai képzés,

idegennyelvű képzés.

Európai Mobilitási Hét

Az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozat keretében a Móra Ferenc Általános iskolában kerékpáros felvonulást tartottunk szeptember 20-án délután a város utcáin. Képek és részletek a galériában.

Csapatépítő tréning

A Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola és Művészeti Alapfokú Iskola tantestülete csapatépítő tréningen vett részt szeptember elején.

Tanévnyitó ünnepség

2016. augusztus 31-én délután öt órakor a Tanévnyitó ünnepséggel megkezdődött a 2016/2017-es tanév. 

Képek és részletek a galériában.

Családi piknik 3.d

Családi pikniket tartott a 3.d osztály a tanév első napján. Részletek és képek a galériában.

Tanévnyitó ünnepség 2016

2016. 08. 31. szerda 17 óra

Részletek

Ballagás (2016)

Az idei tanévben is eljött az a pillanat, amikor a 8. évfolyamos tanulók elballagtak iskolánkból. Képek és részletek a galériában.

Nemzeti összetartozás napja

2016. június 3-án és 6-án iskolánk 7.c osztályos tanulói megemlékezést tartottak a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a Katona József Művelődési Házban. Képek a galériában.

Határtalanul - 2016

Iskolánk 7. osztályos tanulói (44 diák és 6 kísérő tanár) ebben az évben is 5 napos erdélyi tanulmányi kiránduláson vettek részt a HATÁRTALANUL! Program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által támogatott pályázat keretében. A pályázat célja, hogy elősegítse a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismereteinek bővítését. Az útról készült rövid video itt tekinthető meg.

Tavaszi futóverseny (2016)

Eredmények és képek a galériában.

Guinness-rekord kísérlet...

...a kézmosás oktatásáról

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (ismertebb nevén ÁNTSZ) az iskolák számára hirdette meg a kézmosás oktatás programot május 5-re, a Kéztisztaság Világnapjára. Részletek és képek a galériában.

V. Országos Szépíró Verseny

Az idei tanévben is megrendezésre került a z SNI és a BTM-es tanulók számára 5. évben meghirdetett szépíró verseny. Képek és részletek a galériában.

Katasztrófavédelmi verseny

2016. április 5-én rendezték meg Kecskeméten a Területi Ifjúsági Katasztrófavédelmi Versenyt. Iskolánkat két csapat képviselte. Köszönjük a tűzoltóság dolgozóinak a felkészítésben nyújtott segítséget.

Matematika Csapatverseny

Iskolánk 2016. március 2-án ötödik alkalommal tartotta meg Játékos Matematika Csapatversenyét. Részletek és képek a galériában.

Projektzáró ünnepség - 2016

Március 30 és április 29 között tartott a Kiskunság című három hetet megahaladó projekt. Részletek és képek a galériában.

Hej Rákóczi!

Nagy Csaba tárogató művész tartott rendhagyó ének és történelem órát iskolánkban. A műsorba a tanulókat is bevonta a művész. Részletek és képek a galériában.

Beíratkozás 2016/2017

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2016/2017. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2016. április 14-15. (csütörtök, péntek)
8.00 órától 19.00 óráig
Részletek és feltételek!

Versenyfelhívás

Egészségünk megőrzése legfontosabb feladataink egyike. A témáról gyakran hallhattok a médiában, tantárgyak tanulása keretében sok ismeretre tehettek szert. Ezúton három fordulós versenyre hívunk Benneteket. Szükség lesz önálló ismeretszerzésre, kreativitásra és egy kis humorérzékre. A versenybe 5-8. osztályos tanulók kapcsolódhatnak be. Már elérhető a 3. feladatsor.

Március 15-i műsor

1848/49 hősei előtt tisztelegtünk. A március 15-i megemlékezésen a 7. a osztály állt színpadra. Képek és részletek itt.

Angol verseny

Iskolánk ebben a tanévben is részt vett a FOX nemzetközi angol nyelvi versenyen. Idén kilenc negyedik, egy ötödik valamint egy nyolcadik osztályos tanuló mérettette meg magát angol nyelvből. Képek és részletek

Farsang - 2016

Hagyományos farsangi délutánokat február 12-én tartottuk a diákönkormányzat szervezésében. A színpompás délutánon először az alsósok vették birtokukba a hangulatosan feldíszített sportcsarnokot. Képek

Sulibörze

2016. február 26-án szeretettel várjuk az iskola munkája iránt érdeklődő leendő első osztályos gyermekeket, szülőket és minden kedves érdeklődőt. Program és részletek valamint képek...

Alapítványi bál - 2015

November 21-én rendeztük meg a hagyományos alapítványi bálunkat az általános iskola szépen feldíszített sportcsarnokában. Mintegy kétszáz vendég érezte fontosnak, hogy részvételével támogassa iskolánk tanulóit. Részletek a galériában.

Meghívó - Alapítványi Bál 2015

A Kerekegyházi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány 2015. november 21-én rendezi hagyományos bálját az általános iskola sportcsarnokában. Vendégvárás: 18:30-tól. Program kezdése: 19 órakor. Részletek

Október 23-i megemlékezés

Képek a galériában.

Október 6-i megemlékezés

1849. október 6-án az aradi vértanukra emlékeztünk, iskolai rendezvény keretében, melyre nagy szeretettel és igyekezettel készült a 6.b osztály, Csorbáné Kovács Rozália osztályfőnök felkészítésével. Képek a galériában.

Projektzáró ünnepi koncert

A Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0399 számú „Művészetekkel a közös jövőnkért” pályázat lezárásaként projektzáró ünnepi koncertet szervez, melyre szeretettel meghívjuk. Időpont: 2015. október 21-én 11 óra. További részlet ide klikkelve olvasható.

Európai Mobilitási Hét

2015. szeptember 16-án került sor iskolánkban az Európai Mobilitási Hét keretében rendezett program lebonyolítására. A délután a felső tagozatosok kerékpározást népszerűsítő felvonulásával kezdődött. Részletek és képek a galériában.

Tanévnyitó ünnepség - (2015)

Augusztus 31-én délután zajlott az iskolában az ünnepélyes tanévnyitó. A két egész napos és két félnapos rendszerű osztályban összesen 90 első osztályos kisdiák kezdte meg általános iskolai tanulmányait. Képek és részletek.

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt a „Művészetekkel a közös jövőnkért” TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0399. számmal jelzett projekt keretében rendezett: „Népek zenéje” nyelvi-zenei táborban tanultak alapján összeállított városi közösségi koncertre. A koncert címe: Külön és Együtt. A koncert időpontja: 2015. szeptember 18. délután 15 óra.
Részletek

Tanévnyitó ünnepség 2015

Tanévnyitó ünnepség ideje: 2015. augusztus 31. hétfő 17 óra. Az 1. és az 5. évfolyam 16.45-kor gyülekezzen a Művelődési Ház előtt.

Tankönyvosztás ideje: Azok számára, akik térítésmentesen kapják a tankönyveket: 2015. augusztus 28. péntek: 14-19 óra. Azok számára, akik térítési díj ellenében kapják a tankönyveket: 2015. augusztus 31. hétfő: 14-18 óra. Részletek

Zenélő könyvtár

Folytatódik a ,,Zenélő könyvtár" programsorozat. Havonta várják az érdeklődőket a hangszert tanuló gyerekek, rövid, színes koncertekkel. Márciusban is élvezhették a kellemes hangszerjátékot iskolánk diákjai, pedagógusai. Képek a galériában.

Zenei találkozó

2015. május 16. - án került megrendezésre az orgoványi  XVII. ,,Muzsikáljunk együtt" zenei találkozó. Művészeti iskolánkat ,,rekorder" - ként emlegette Palotás József tanár úr, a rendezvény elnöke... Részletek és képek itt.

HATÁRTALANUL!

Iskolánk 7. osztályos tanulói (44 diák és 5 kísérő tanár) a tavaszi szünetben-Erdélyben jártak 5 napos tanulmányi kiránduláson. A kirándulás a HATÁRTALANUL Program keretében valósult meg. A pályázati program célja, hogy elősegítse a nappali rendszerű oktatásban részesülő, 7. évfolyamon tanuló diákok külhoni magyarsággal kapcsolatos ismereteinek bővítését.

Könyvtár

A KÖNYVTÁRBA MENTEM, GYERE UTÁNAM! Ezzel a szlogennel és logóval invitálta az iskolai könyvtár a programjaira a látogatókat. A2014-2015-ös tanévben is sok programra és újdonságra várta az iskolai könyvtár a látogatóit.

Tavaszi futóverseny (2015)

Május 20-án a "Kihívás napja" keretein belül került megrendezésre a Tavaszi futóverseny. Az iskolások apraja-nagyja egyaránt versenyre kelt a városi sportpályán. A verőfényes napsütésben megrendezett verseny legjobbjai (1-3. helyezett) egy-egy éremmel gazdagodtak, míg az első tíz leggyorsabb futó egy-egy ötössel lett megjutalmazva. Képek a galériában.

Megemlékezés az 1848-as szabadságharcról

2015. március 15.
Iskolánk méltósággal emlékezett 2015. március 13-án az 1848/49-es szabadságharc hőseire. A megemlékezés a 7.a tanulóinak közreműködésével zajlott. Az előadás felkészítésében segítő tanárok: Dorcsákné Csőszi Barbara, Jakubikné Szabó Klára, Kelemen Zalán és Székely Klára. Képek a galériában.

Ökoiskola

ISKOLAI-KÖRNYEZETI-NEVELÉSI-PROGRAM

Intézményünk ismét elnyerte az ökoiskola címet 2017-ig. Munkatervünkben a tanév fő feladatai között szerepel a környezettudatos szemlélet formálása és az egészséges életmódra nevelés. Részletek az ÖKOISKOLA menüpontban.

SULIBÖRZE 2015. március 27.

Szeretettel várjuk az iskola munkája iránt érdeklődő leendő első osztályos gyermekeket, szülőket és minden kedves érdeklődőt. Szülői értekezlet lesz a leendő 1. osztályos gyermekek szüleinek a táncteremben. A beiratkozással kapcsolatos teendőkről és az iskola munkájáról tájékoztat az intézményvezető. Bemutatkoznak a művészeti iskola tanulói, az egyházak képviselői a hitoktatás lehetőségeiről tájékoztatnak. Részletes program itt található.

Bozsik Intézményi Program 1. forduló

2015. február 9 – február 16-a között zajlott le iskolánk rendezésében a Bozsik Intézményi Program 2014/15-ös szezonjának 3. fordulójaamely az iskola csarnokában került lebonyolításra. 3 korcsoportban (ovis, 1. kcs., 2. kcs., )fesztivál, 2-ben (3. kcs., 4. kcs., )pedig torna rendszerben. Az 1 hét alatt 300 sportoló ovis, diák vett részt az eseményen.

Magyar Kultúra Napja az iskolai könyvtárban

2015. január 22-én a Magyar Kultúra Napján az iskolai könyvtárban sokan voltak kíváncsiak a műsorra. Ezen ünnepi alkalommal Karinthy Frigyest illetve az ő írásait idéztük. Képek a galériában.

Zenélő könyvtár

„Zenélő könyvtár” Félévi hangverseny a könyvtárban! 2015. január 29. csütörtökön 15,30 órára várták az érdeklődők et az iskolai könyvtárba. Tizenhat művészeti iskolai tanuló készülődött a fellépésre, akik Kosztor Péter, Szentiné Princz Anita, Török József tanítványai voltak. Képek a galériában.

Farsang - 2015

Idén, február 6.-án - pénteken -  a hagyományainknak megfelelően ismét megrendeztük az iskolai farsangot. A tanulók apraja, s nagyja egyaránt kivette a részét a farsangi mulatságból. Képek a galériában.

Karácsonyi koncert

2014. december 18-án az eddig megszokottak szerint Karácsonyi koncertet adtak a Művészeti Iskola tanulói. A műsor második felében Cseh Éva felkészítésével a 4.c osztály pásztorjátékot adott elő. Képek!

Meteorológiai előadás

November végén iskolánkba látogatott Ország Ferenc, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem meteorológia szakos hallgatója, aki az 5. évfolyamnak tartott előadást az időjárásról, az előrejelzésekről, a meteorológiai szolgálat munkájáról. Képek!

Mikulás - 2014.

Hull a pelyhes... hallatszott az osztályból az ismert dallam. Sajnos ezen a napon mégsem esett a hó, ezért hintón érkezett meg iskolánkba a Mikulás. A gyerekek nagy izgalommal várták. A délelőtt folyamán minden alsó tagozatos osztályba ellátogatott. A kis elsősök megszeppenve vették át tőle az ajándékokat. Köszönjük szépen a Mikulásnak és a Krampuszoknak, hogy emlékezetessé tették a kicsiknek ezt a napot. Képek!

Őszi futóverseny 2014

014. október 18-án az egészséghét keretein belül került megrendezésre az őszi futóverseny iskolánkban. Az összes diák nagy izgalommal várta ezt a napsütésesnek ígérkező szombati napot. Képek itt.

2014. október 23. - megemlékezés

Kegyelettel emlékeztünk 2014. október 22-én nemzeti ünnepünkön az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire. Részletek és képek a galériában.

Kézenfogva a jövőnkért - Csépi találkozó

2014. október elején a „Kézenfogva a jövőnkért” pályázat keretein belül, iskolánk 30 tanulója, 3 napra a Csépai testvériskolához látogatott. Részletek és képek itt.

Bozsik Intézményi Program 1. forduló

2014. október 16 – október 22-e között zajlott le iskolánk rendezésében a Bozsik Intézményi Program 2014/15-ös szezonjának 1. fordulója. Jó időben szabadtéren a focipályán, esőben az iskola csarnokában került lebonyolításra. 3 korcsoportban (ovis, 1. kcs., 2. kcs.) fesztivál, 2-ben (3. kcs., 4. kcs.) pedig torna rendszerben. Képek a galériában.

Tanévnyitó ünnepség (2014)

A 2014-2015-ös tanévet Gyurkovics Balázsné igazgató nyitotta meg augusztus 29-én délután 5 órakor. Külön köszöntötte a 85 első osztályos tanulót. A diákokat, szülőket és a pedagógusokat a 3. évfolyam tanulói köszöntötték; énekkel, versekkel. Az első osztályos nebulók nevében 5 kisdiák mondott verset. Az intézményben 611 tanulóval, 31 tanulói csoporttal kezdődött meg a tanév. Képek a galériábanPDF

Alkotópályázat

Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció címmel és témakörben hirdet kétkörös – országos és megyei –, felmenő rendszerű alkotópályázatot a 10-18 év közötti fiatalok számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A pályázat célja megtalálni azokat a különösen kreatív, ötletes és tetszetős kommunikációs megoldásokat, amelyekkel az eddigieknél is hatékonyabban érhető el a tűzmegelőzéssel érintett célközönség. Részletek.

Projektzáró - Comenius

2014. április 24-én az iskola csarnokában rendeztük meg a Projektzáró ünnepélyünket. Az idei évben a három hetet meghaladó nagyprojektünk fő támája a víz volt. A projektzáró ünnepélyen a néptáncosok, a 3.b és az 5.b osztály kedveskedett egy-egy műsorral, majd a zenészeink közül mutatták be tudásukat páran. Részletek és képek a galériában.

Madarak és fák napja

2014. május 10-én egy kellemes, napos, szombati délelőttön az iskola apraja és nagyja a természetben ünnepelte a Madarak és fák napját. Részletek és képek a galériában.

2014. március 15.

Hagyományaink szerint megemlékeztünk március 15-e nemzeti ünnepünkről. A 7.c osztály előadásában megjelenítette a reformkor nagyjainak fő politikai törekvéseit, a forradalom kiáltványait. Képek a galériában.

Hit- és erkölcstan oktatás

TÁJÉKOZTATÓ
Az egyházi jogi személyektől kapott tájékoztatás alapján az általános iskolában szervezhető kötelezően választható hit- és erkölcstanoktatás megszervezését vállaló egyházi jogi személyek a 2014/2015-ös tanévben a Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Magyarországi  Református Egyház
illetékes képviselője:
DR KENYERESNÉ TÉGLÁSI ANNA
LELKIPÁSZTOR
6041 Kerekegyháza, Szent István tér 13.

Magyar Katolikus Egyház
illetékes képviselője:
KOLLÁR BALÁZS
PLÉBÁNOS ÚR
6041 Kerekegyháza, Fő utca 47.

Bozsik tornák

Iskolánkban az idei tanévben erőteljesen felbolydult a fociélet. Az MLSZ által támogatott és finanszírozott Bozsik Program szolgál a sportág megismertetésére, megszerettetésére és az utánpótlás felnevelésére. A tanév során eddig három fordulóban bizonyították focitudásukat diákjaink mellett a szabadszállási, kunadacsi, ladánybenei, lajosmizsei gyerekek. Részletek és képek a galériában.

Farsang - 2014

Idén, február 7.-én - pénteken -  a hagyományainknak megfelelően ismét megrendeztük az iskolai farsangot. A tanulók apraja, s nagyja egyaránt kivette a részét a farsangi mulatságból. Képek a galériában.

Bozsik Intézményi Program

Iskolánkban rendeztük meg a Bozsik Intézményi Program őszi 2. kiskörzeti fordulóját. 2013. december 9-én a 3. kcs-os (U13), december 10-én a 4. kcs-os (U15), december 11-én a 2. kcs-os (U11), december 13-án pedig az 1. kcs-os (U9)csapatok játszottak egymással. A jóhangulatú tornákon 5 intézmény 14 csapatában közel 180 diák rúgta a labdát. Képek a galériában.

Alapítványi bál (2013)

Jótékonysági bálat szervezett A kerekegyházi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány 2013. november 16-án. A művelődési házban megrendezett esten az iskola tanulói és pedagógusai vidám műsorral köszönték meg a támogatók segítségét, tették hangulatosabbá a szórakozást. Képek a galériában.

Kölyökatlétika házi bajnokság

Az IAAF (Nemzetközi Amatőr Atlétikai Szövetség) és a MASZ (Magyar Atlétikai Szövetség) által támogatott kölyökatlétikai program keretében iskolánkban megrendeztük a házi versenyt. Képek a galériában.

Október 23-i műsor (2013)

Az 1956-os forradalmi emlékműsor elkészítése ebben a tanévben a 8.a osztály feladata volt. A felkészülés során áttekintettük a történelmi eseményeket. Képek a galériában.

Tojásfutam (2013)

Szeptember utolsó szombatján a városi Szüreti fesztivál alkalmából iskolánk Tojásfutam néven hétpróbát rendezett a vállakozó kedvű fiataloknak. Képek és részletek itt.

Diákönkormányzati tábor

Augusztus 12-18-ig egy hetet töltöttünk a Balaton déli partján fekvő Balatonszárszón. 44 tanuló és 5 felnőtt táborozott a magyar tenger partján. Képek

Baracsi tábor

Iskolánkból 25 fő vehetett részt a baracsi táborban melynek költségeit egy pályázaton nyerte a tábor vezetősége. Péntek reggel az iskola előtti gyülekezőn készültek az első képek. Nagy várakozással, kíváncsian indultunk. Képek

Tanévnyitó ünnepség (2013)

2013. augusztus 30-án, délután 5 órakor Marton Józsefné és Szakálné Galbavi Márta megnyitotta a 2013-2014-es tanévet. A négy elsős osztály szokás szerint a Művelődési ház előtt gyülekezett, s az ötödikesekkel karöltve érkeztek meg a tanévnyitóra. Képek a galériában.

Gyermeknap 2013

2013. májusának utolsó péntekjén ismét jobbnál-jobb programok várták - gyermeknap alkalmából - az iskolánkba látogató gyerkőcöket. Képek

Nemzeti Összetartozás Napja

Június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, az iskola drámacsoportosai Gyurkovics Balázsné igazgató asszony vezetésével, egy tartalmas műsorral emlékezett meg 1920. június 4-éről, a trianoni békediktátum aláírásának napjáról. Képek

Drogmentes maraton

Iskolánk több éve bekapcsolódik a Drogmentes Magyarországért országos maratonfutásba. A 6.-7.-8. évfolyam tanulói közül, akik önként vállalták, a program képviselőivel végigfutottak a város Fő utcáján. Előtte rövid előadást hallgattak meg a drogokról, illetve azok káros hatásairól, majd "Drogmentes kapitány" esküt tettek. Képek...

FELHÍVÁS az általános iskolákba történő beíratásra

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2016/2017. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:
2016. április 14-15. (csütörtök, péntek)
8.00 órától 19.00 óráig
Részletek és feltételek!

Projektzáró

2013. április 26-án délelőtt egy ünnepséggel zártuk le az idei évben is megtartott, 3 hetet meghaladó "Múltunkban a jövő" projektünket. Részletek és képek a galériában.

Nyílt Nap - 2013.

Iskolánkban minden évben február utolsó hetében nyílt tanítási napokat tartunk, ahova várjuk az érdeklődő szülőket. Minden évfolyamon, minden tantárgyból 1-1 óra látogatható. Képek és részletek a galériában.

2013. március 15. - Ünnepély

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére iskolai ünnepséget rendeztünk 2013. március 14-én délelőtt. A műsort a 7.c osztály tanulói állították össze és adták elő. Képek a galériában.

Farsang - 2013

Idén, február 8.-án - pénteken -  a hagyományainknak megfelelően ismét megrendeztük az iskolai farsangot. A tanulók apraja, s nagyja egyaránt kivette a részét a farsangi mulatságból. Részletek és képek a galériában.

Sulibörze - március 1.

Régebbi események

6041 Kerekegyháza, Szent István tér 6. Telefonszám: 06/76-545-070; 545-071; 371-151

Fax: 06/76-371-151 | E-mail: iroda@mfai.hu